Pagini

vineri, 31 iulie 2015

August 2015 - aspecte numerologice


            A venit si luna august... a 8-a luna a unui an aflat sub influenta vibrationala a numarului 8, asa ca multi probabil ne intrebam ce ne rezerva Universul in urmatoarea perioada. 
            Numarul 8 ne vorbeste despre ambitie, independenta, putere materiala, organizare, mandrie, pasiune. In registrul sau inferior, vibratia lui 8 ne poate face lacomi, excesiv de orgoliosi, insetati de putere si dornici sa le aratam celorlalti cat de mari, importanti, de neinlocuit suntem noi. Partea mai putin placuta a acestor tendinte este ca, luna aceasta, s-ar putea ca Universul sa ne puna cu botul pe labe si sa ne arate ca nu suntem chiar buricul Pamantului, asa ca mare grija la excese, iesiri nervoase necontrolate, pretentii emise fata de sine si fata de ceilalti... s-ar putea ca acestea sa ne coste in timp destul de mult.
               In registrul mediu al vibratiei bate un vant primavaratic, aducator de mici succese, dorinte care se pot implini acum luandu-ne prin surprindere. Avem mici victorii in parteneriate, afaceri, lucrurile parca incep sa se miste in sensul dorit de noi. Sunt posibile totusi unele conflicte cauzate de interferentele intre vibratiile diferite ale lui 8, pe care le preluam in functie de lucrurile cu care ne aflam in rezonanta. Daca noua ne merge bine si surprizele placute ne bat la usa, nu inseamna ca tuturor le merge la fel, asa ca ar fi potrivit sa nu ne falim excesiv cu succesele noastre.
             In registrul sau superior, 8 ne aduce mai aproape de vibratia infinitului. Avem intuitii, intelegem lucrurile altfel, parca ni se ia un val de pe ochi. Exersam modul in care putem aduce in planul material energiile inalte ale spiritului... si incepe sa ne iasa lucrul asta. Parca, parca incep sa se iveasca zorii unui nou mod de a ne raporta la lume, viata, Univers. 
              Vibratia lunii este intarita de cea a anului si isi atinge apogeul in data de 8 august cand trei de 8 isi dau mana pentru a ne ajuta sa gasim echilibrul intre dorinte si responsabilitati, spirit si materie. Ziua, aflata sub patronajul sever al unui 6 care ne provoaca si uneori chiar ne obliga sa ne gasim centrul de echilibru, poate fi un punct de cotitura pentru cei care au lucrat in ultima perioada cu ei insisi, dar si pentru cei care au ignorat soapta spiritului. Daca pentru unii ziua va fi una plina de AHA-uri care ii vor ajuta sa faca un salt in propria evolutie, pentru ceilalti pot fi 24 de ore tensionate, in care frustrari vechi, nemultumiri, esecuri mai vechi sau mai noi sa-si arate coltii, lasandu-i debusolati si extenuati.
             Oricum ar fi, in august nu ne plictisim. Destinul ne da ghionturi, suturi, premii... e un fel de Mos Craciun venit in miez de vara pentru a aduce cadouri ori nuieluse... dupa caz.
Trimiteți un comentariu